محمد جهانپا، دبیر برگزاری این جشنواره نیز در حاشیه این نشست به شهرآرا گفت: با ورود دانشگاهها به ایجاد رشتههای هنری و از جمله نمایشنامه نویسی، در سالهای اخیر اتفاقات خوبی در زمینه رشد و پیشرفت این هنرها و حضور دانشجویان علاقهمند رخ داده است. اما دغدغه مهم این است که این استعدادهای دانشجویی چگونه به بدنه تئاتر حرفهای معرفی شده و در مجموعه هنرهای نمایشی سهمی داشته باشند.
وی افزود: برگزاری این گونه جشنوارهها کمک میکند علاوه بر معرفی استعدادهای جدید، پیوند میان دانشجویان و جامعه هنر حرفهای به گونهای مناسب شکل بگیرد.
جهانپا گفت: رویکرد ما در این جشنواره، توجه به حماسه است. از حماسههای شاهنامه تا حماسهها و رویدادهای حماسی که در جامعه معاصر اتفاق میافتد. عنصر مهمی که در شاهنامه فردوسی وجود دارد، توجه به خرد و خردورزی است که نیاز جوامع در دورهها و اعصار مختلف است. ضمن اینکه به معرفی چهرهها و اتفاقات مهمی که حماسه سازان در دورههای مختلف تاریخی کشور داشتهاند نیز توجه ویژه داریم. از جمله آن، بخشی است که برای مقاومت و ایثار در حوزه دفاع و پایداری تعریف شده و جایزهای ویژه نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
وی تأکید کرد: آیین نمایشنامه نویسی «برناورد» جشنوارهای برای دانشجویان است که قرار است با هدف توجه به موضوع حماسه دنبال شود و این را شاید بتوان فصل شاخص و ممیز این جشنواره با سایر جشنوارههای مشابه دانست و مهمترین دستاورد آن نیز تولید اثر خواهد بود.
اطلاع از آخرین اخبار فرهنگی هنری و رویدادهای خراسان رضوی از صفحات ما در فضای مجازی